Filmuger: I mit arbejde på Det Danske Videoværksted har det været vigtigt at konfrontere et publikum med de film værkstedet støttede produktionen af, bla. ”Familie og film”, dansk kort- og dokumentarfilm festivaler i Holbæk, Randers og Odense.
Festivaler: Har en lidt anden karakter og har haft betydning for arbejdet med at lancere Videoværkstedets støttemuligheder og arbejdsprincipper indenrigs og udenlands. Bl.a. ved at være i Berlin på Berlinalen og Videofestivalen der, Baltisk Film og TV festival på Bornhold, Filmfestivaler i Neubrandenburg, Schwerin, Rostock, Lübeck og andre nabolandsarrangementer. Videoværkstedet blev oprindeligt bl.a. lagt i det sønderjyske for at være en faktor i dansk kultur tæt på det danske Mindretal og det tyske sprogområde.
Det var derfor af betydning at vi var medvirkende til at støtte nye mediedemokratiske aktiviteter i det nedlagte DDR.
Der bør altid være en alsidig biograf i nærheden- ellers start en selv!
Deltog også i centrale festivaler i Holland, Spanien, besøgte London og på det tekniske område var på IBC messerne i England og senere Holland samt Schweitz.
Inden jeg holdt op på Videoværkstedet var jeg medlem af juryen for Rostók festivalen og inviteret gæst på Filmfestivalen i Graz – godt for at udvikle relevant netværk og i forbindelse med at øget kontaktnettet for Videoværkstedets producenter, og dermed film, de ville næppe have mulighederne selv.
2005: Dansk/international Handicapfilmfestival ”En del af os”, Kolding. Leder.
Screenings:
Som en del af arbejdet på Det Danske Videoværksted startede vi med at arrangere en form for status festivaler – alene med husets egne (producenters) produktioner.
Arrangerer 2014 film i forb. med udstillingen “Krigen i Haderslev” om Eksskole kunstneres færden i Haderslev og Galleriet på Slotsgrunden, arrangerer siden 2015 filmforevisninger i Haderslev Kunstforening(kun for medlemmer) og kunst og kunstnere.